Avoimet työpaikat: Myymälävastaava

Kotileipomo Siiskonen on perinteinen perheyritys, joka on perustettu 1964. Punaisen piipun kievari on Kotileipomo Siiskosen leipomonmyymälä ja kahvila-ravintola Juvalla, n. 22 km Mikkelistä Kuopioon päin.
Punaisen piipun kievarin kotoisassa ilmapiirissä nautit herkullisen lounaan, piristävät pullakahvit ja nappaat lämpimäiset mukaan tuliaisiksi.

Haemme suorarekrytointina asiakkaallemme Punaisen piipun kievari Oy:lle MYYMÄLÄVASTAAVAA vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluu esimiestöiden lisäksi muun muassa myymälän ilmeestä vastaaminen, myynnin seuranta, tehojen laskenta ja työvuorolistojen teko.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta esimiestyöstä, myyntityöstä ja myymälän hoidosta. Persoonaltasi olet iloinen, työhön tarttuva ja ripeä. Lisäksi sinun tulee olla vuorovaikutustaitoinen ja koet asiakaspalvelun sydämen asiaksesi. Edellytämme hakijoilta lisäksi hygieniapassia ja hyviä atk-taitoja. Eduksi katsotaan anniskelupassi.

Vuoroja tehdään ma-su. Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Go On Mikkelin Juuso Kangaskorpi puh. 0405859885 tai Anna Orava puh. 0445859886.

Mikäli kiinnostuit ja olet etsimämme henkilö, niin jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 31.1.2018 mennessä.

Arkisto

Powered by mod LCA

Tilaa lounaslista sähköpostiisi

Kirjoita sählöpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja tilaa viikottainen lounaslistamme suoraan sähköpostiisi!