Blogi

Runeberginpäivä 5.2.

Suomen kansallisrunoilijan, Johan Ludvig Runebergin syntymäpäivää vietetään totuttuun tapaan 5.2. ja juhlapäivään liputuksen ohella kuuluu toki Fredrika Runebergin kehittämä Runebergintorttu! Kotileipomo Siiskosella leivotaan vuosittain tuhansia, aidolla rommilla kostutettuja, Runebergintorttuja kahvipöydän kruunuksi. Nyt nämä herkulliset t [...]

Lue lisää: Runeberginpäivä 5.2.

Makeaa ja suolaista pääsiäiseksi

Pääsiäisen leivonnaisissa vain mielikuvitus on rajana. Yksi tykkää raikkaan hedelmäisestä, toinen täyteläisen suklaisesta – mutta meillä on herkkuja jokaiseen makuun.

 

Lue lisää: Makeaa ja suolaista pääsiäiseksi

Maukasta Laskiaista!

Mäenlasku, keittolounas ja laskiaispulla – voittamaton kolmikko laskiaisen vietossa. Kun tulet Siiskoselle, päiväsi on jo hyvällä mallilla, sillä tarjoamme näistä jo kaksi kolmesta!

Lue lisää: Maukasta Laskiaista!

Punaisen piipun kievari lunasti lupauksensa

Yhteistyökumppanimme mainostoimistosta käväisi ensimmäistä kertaa leipomonmyymälässämme Punaisen piipun kievarissa helmikuussa. Lue, mitä käynnistä jäi mieleen!

Lue lisää: Punaisen piipun kievari lunasti lupauksensa

Ystävänpäivänä herkutellaan

Ystävänpäivää vietetään tämän viikon lauantaina. Siiskosen makeilla ystävänpäiväleivonnaisilla päivä saa arvoisensa juhlistuksen ja ystäväsi ansaitsemansa muistamisen.

Lue lisää: Ystävänpäivänä herkutellaan

Arkisto

Powered by mod LCA