Pakollinen pysähdyspaikka

Maalis-huhtikuun Facebook-kampanjamme aiheena olivat erilaiset muistot Siiskosen tuotteista. Saimme kokoon ilahduttavan määrän tarinoita, joista jotkut ovat jopa vuosikymmenien takaa. Julkaisemme niitä nyt blogissamme neljän jutun verran. Kiitos vielä kaikille osallistumisesta!

Siiskosen leipomo ja myymälä

Siiskosen leipomo on mukavasti matkan varrella moneen paikkaan mennessä. Sieltä saa maistuvat eväät automatkalle ja kotiin vietäväksi, ja kun sinne kerran poikkeaa, haluaa tulla toistekin.

Leena, 42: "Tuli ajeltua Lahti–Joensuu-väliä paljon, välillä viikoittain. Kotileipomo Siiskonen oli sopivasti taukopaikalla, ja sai vielä erinomaiset leivät mukaan kotiin viemisiksi."

Mari, 39: "Oltiin menossa viikoksi Lappiin ja poikettiin Siiskosen puodissa. Ostettiin perunarieskasia, ja niitä oli tarkoitus riittää usealle päivälle. Kun päästiin 12 tunnin matkan jälkeen perille ja oli kova nälkä, teimme heti perunarieskasista leivät ja söimme ne."

Merja, 56: "Usein, kun ajettiin täältä Savonlinnasta Mikkelin kautta Taipalsaarelle, kävimme Siiskoselta ostamassa tuliaiseksi kauraleipää ja hillomunkkeja <3."

Maila, 48: "Olimme ohikulkumatkalla ja huomasimme leipomon merkin tien laidassa. Ajattelimme käväistä siellä, ja mikä ihana leivän tuoksu tuli vastaan."

Anna Helena, 50: "Olen käynyt Siiskosella varmaan noin 4–5 kertaa ja on hyvä paikka varsinkin tämä uusi leipomo- ja myymälärakennus. Ja Siiskosen kauraleipä on hyvää!"

Paikan päälle herkuttelemaan

Siiskosen leipomolla käydessä kannattaa pistäytyä Punaisen piipun kievarissa hörppäämässä kahvit leivoksen kera tai syömässä ihan kunnon ateria. Vastaajat kertovat, että siitä voi tulla tapa!

Taina, 19: "Perheen kanssa vietettynä kesäpäivänä kävimme herkuttelemassa paikan päällä Siiskosen kotileipomossa, ja marjainen kakkupala maistui taivaalliselta. Mukaan tarttui evästä kotiinkin vietäväksi :)."

Laura, 21: "Olemme perheeni kanssa aina ajaneet Siiskosen ohi matkalla mökillemme, muttemme koskaan pysähtyneet sinne. Vuosi sitten kuljin saman matkan tätini kyydillä, ja päätimme pysähtyä kahvitauolle. Tämän jälkeen paikasta on tullut pakollinen pysähdyspaikka."

Riikka, 42v: "Olimme menossa helmikuun lopulla 2014 Hesaan, ja viemisiksi veimme maan parasta Siiskosen kauraleipää ja perunarieskoja. Tulomatkalla otimme kotiin viemisiä ja joimme kahvit herkkujen kera :). Paras pysähdyspaikka Suomessa on teidän leipomo!"

Kauempaakin tulevat pysähtyvät leipäostoksille

Siiskosen tuotteita saa myös Mikkelin torilta ja kauppahallista sekä monista Savon alueen ruokakaupoista. Muualta Suomesta ajelevat ovat löytäneet nämäkin ostopaikat, tarkkanenäisimmät jopa tuoksun perusteella!

Matti, 49: "Ohi ajaessani etelärannikolta Kuopioon, pysähdyn usein teillä ja jos en teillä, niin jostain Mikkelin seudulta ostan kyllä teidän tuotteita, kunhan vaan kohilleen sattuu!"

Timo, 60: "Aina Mikkelissä käydessäni ostin joko torilta tai kauppahallista Siiskosen ruis- ja kauraleipää. Ohittamaton ostospaikka."

Tuula, 52: "Matkalla pohjoiseen... Aamupala jäi väliin ja autoon kantautui viettelevä ihana tuoreen leivän tuoksu. Maha alkoi samalla kurista, joten ei kun leipäostoille, ja muita herkkujakin tarttui mukaan. Matka jatkui ihanassa tuoksussa."

« takaisin edelliselle sivulle

Jätä kommentti:

Arkisto

Powered by mod LCA