Kauraleipä on edelleen Siiskosen kestosuosikki

Maalis-huhtikuun Facebook-kampanjamme aiheena olivat erilaiset muistot Siiskosen tuotteista. Saimme kokoon ilahduttavan määrän tarinoita, joista jotkut ovat jopa vuosikymmenien takaa, ja julkaisemme niitä nyt blogissamme. Kiitos vielä kaikille osallistumisesta!

Kauraleivästä on moneksi!

Kauraleipä oli selvästi useimmin muistojen osana mainittu tuote. Sitä voi syödä kovaan nälkään tai ihan pelkästä ilosta, ja tarpeen tullen se toimii jopa kalojen syöttinä. Kenellepä se ei maistuisi!

Ismo, 53: "Aikoinaan töissä kilpailtiin, kuka pääsee viemään tavaraa Pieksämäeltä Mikkeliin, että pääsisi torilta ostamaan "parasta kauraleipää". Tuotiin sitä sitten listan mukaan kavereillekin. Nythän sitä saa Pieksämäeltäkin!"

Hannu, vähän vaille 70: "Kun joskus löytää kädenlämpöisen kauraleivän, niin siitä ei leipä enää parane. Sanoi Pekka Puska sitten ruisleivän paremmuudesta mitä hyvänsä."

Taru, 40: "Tänään ongimme lasten kanssa mökkilaiturilla. Kuivasta saaresta ei löytynyt matoja, joten laitoimme koukkuun palan Siiskosen kauraleipää. Enpä olisi uskonut, mutta onkeen nappasi 1,35 kg:n säynävä, jonka juuri savustettuna söimme iltapalaksi."

"Se vaan on niin hyvää."

Pirkko, 58: "Kerran 70-luvulla olin kulkenut tuntitolkulla kaupungilla, ja oli valtava nälkä ja kahvintuska. Ostin hallista Siiskosen kauraleivän ja kotiin päästyäni keitin kahvia. Kyllä maistui taivaalliselta, siinä leipä hupeni puoleen. Vieläkin muistan miten hyvää se oli!"

Mervi, 39: "Lapsena suurinta herkkua oli tuore Siiskosen kauraleipä. Sitä ei saanut silloin lähikaupasta, joten se olikin harvinaista herkkua. Kun äiti leikkasi leipää, niin sitä menikin sitten puoli limppua kerralla. Ja leivän päälle laitettiin silloin voita!"

Katja, 38: "Siiskosen kauraleipä aamukahvin kanssa." Irja, 58: "Kun tulen pitkältä reissulta kotiin Mikkeliin, on ensimmäiseksi käytävä ostamassa Siiskosen kauraleipää. Se vaan on niin ihanan hyvää!"

« takaisin edelliselle sivulle

Jätä kommentti:

Arkisto

Powered by mod LCA