Kaivatut tuliaiset eri puolille Suomea

Maalis-huhtikuun Facebook-kampanjamme aiheena olivat erilaiset muistot Siiskosen tuotteista. Saimme kokoon ilahduttavan määrän tarinoita, joista jotkut ovat jopa vuosikymmenien takaa. Kiitos vielä kaikille osallistumisesta!

Tuliaisia on mukava saada

Herkulliset tuliaiset Siiskoselta ilahduttavat muualla asuvia takuuvarmasti, ja viisaimmat osaavat pyytääkin niitä. Kauraleipää on viety toivotuiksi tuliaisiksi jopa ulkomaille asti!

Vuokko, 67: "Sain Siiskosen ison kauraleivän tuliaisiksi Teneriffalle 2013 talvella. Aivan autuas olo oli, kun leikkasin heti siitä ison siivun ja söin sen siltä istumalta."

Sanna, 49: "Vuosikymmeniä sitten kun kauraleipä ilmestyi, se oli suurinta herkkua täällä kotona. Muutin Ristiinasta Helsinkiin v. -88, ja yli 22 vuotta ainoa tuliaispyyntö täältä oli Siiskosen kauraleipä. Nyt asun taas Ristiinassa ja saan herkkuleipää kaupasta milloin vaan, jee jee!"

Lasse, 45: "Appiukko tuo usein Siiskosen tuotteita tuliaisina tullessaan käymään. Silloin herkutellaan yhdessä."

Yhtä mukavaa tuliaisia on myös viedä

Kun on itse ihastunut tiettyihin herkkuihin, haluaa niillä ilahduttaa myös ystäviään. Erityisesti kauraleipä tuntui olevan hyvin suosittu tuliaistuote muualle päin Suomea.

Leena, 58: "En muista maistaneeni niin hyvää kauraleipää kuin Siiskosella. Sitä on sitten "markkinoitu" tutuille ympäri Suomea ja viety tuliaisiksikin."

Päivi, 50: "Aikoinaan, kun maailman parasta Siiskosen kauraleipää ei saanut Helsingistä, piti mun joka kerta, kun menin veljelleni kylään, viedä useampi kauraleipä mennessäni tuliaisiksi."


« takaisin edelliselle sivulle

Jätä kommentti:

Arkisto

Powered by mod LCA