Siiskosen ystävät muissa maakunnissa

Maalis-huhtikuun Facebook-kampanjamme aiheena olivat erilaiset muistot Siiskosen tuotteista. Saimme kokoon ilahduttavan määrän tarinoita, joista jotkut ovat jopa vuosikymmenien takaa. Kiitos vielä kaikille osallistumisesta!

Niin lähellä mutta niin kaukana...

Aika suuresta osasta Savoa Siiskosen tuotteita jo saakin, mutta kauemmaksi muuttaneet joutuvat hyödyntämään tarkemmin tilaisuudet ostaa niitä. Onneksi Suomi on pieni ja autot kulkevat!

Päivi, 37: "Olen asunut 10 vuotta Turun seudulla, eikä täältä saa Siiskosen leipää :(. Siksipä joka kerta Ristiinassa käydessäni sukuloimassa on tuliaisina Siiskosen kauraleipää =). Se kun on vaan maailman paras leipä!"

Päivi, 45: "Muistoni, joka elää ja maistuu tänäkin päivänä: Kaikki alkoi Savonlinnan Prismasta, kun huomasin ensimmäistä kertaa Grillipatongin. Se oli rakkautta ensimmäisellä haukkauksella <3. Nyt patongit matkaavat aina mukanani Imatralle!"

Mira, 44: "Asuin Tampereella 11 vuotta ja kun kävimme Mikkelissä, oli pakko saada Siiskosen kauraleipää. Ei Mansesta semmoista herkkua löytynyt."

« takaisin edelliselle sivulle

Jätä kommentti:

Arkisto

Powered by mod LCA