Helppoja reseptejä lihapiirakasta

Keskikesällä alkanut Facebook-kampanjamme on tuottanut runsaasti loistavia reseptejä, joissa tuotteemme ovat osana kokonaisuutta. Tällä kertaa kerromme, miten lihapiirakoista saa täyttäviä herkkuja lisukkeilla.

Lihapiirakat ovat valmiita nautiskeltaviksi ihan sellaisenaankin. Erilaisilla täytteillä ryyditettyinä ne saavat vielä uusia ulottuvuuksia, joihin voi ottaa vinkkejä Sinikan ja Sepon resepteistä.

Sinikan mökkimuona

Tuore keitinpiirakka

Kaksi pitkää täyslihanakkia

Sinappia

Juustoa

Kinkkuviipale

Suolakurkkua

Raakaa sipulia

Kuumenna piirakka sekä nakit höyryssä. Halkaise piirakka ja laita sen väliin nakit sekä muut haluamasi lisukkeet. Pyöräytä voipaperin sisään ja nauti teen tai kylmän juoman kanssa. Nälkä lähtee, sen voin taata!

Sepon balkan-lihapiirakka

Siiskosen lihapiirakka

Balkanmakkaraa siivuina

Oltermanni-juustoa

Laita halkaistun lihapiirakan väliin paksuja balkanmakkaran siivuja sekä reilusti Oltermanni-juustoa. Lämmitä kokonaisuus mikrossa niin, että juusto sulaa kunnolla. Tämän kun vetäisee naamaansa, niin kyllä jaksaa monta tuntia pakertaa töitä!

« takaisin edelliselle sivulle

Jätä kommentti:

Arkisto

Powered by mod LCA

Tilaa lounaslista sähköpostiisi

Kirjoita sählöpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja tilaa viikottainen lounaslistamme suoraan sähköpostiisi!