Herkkuaamiainen kauraleivästä ja raparperista

Leivän päälle ei aina tarvitse laittaa pelkästään suolaista lisuketta. Sirpan reseptissä kauraleivän kaverina onkin pirteä raparperihillo. Tällä saa varmasti aamuun oikeanlaisen otteen!

Sirpan herkkuaamiainen

Kauraleipää

Voita

Mustaleimaemmentalia

Raparperihilloa

Paahda pala Siiskosen kauraleipää ja sipaise kuumalle pinnalle aitoa voita niin, että se sulaa hetkessä. Laita pika pikaa viipale mustaleimaemmentalia päälle (niin, että juustokin vähän lämpenee) ja siihen kruunuksi vielä lusikallinen itsetehtyä, kirpakkaa raparperihilloa.

Keitä kyytipojaksi vielä tummapaahtoista kahvia, niin herkkuaamiaisten herkkuaamiainen on valmis!

« takaisin edelliselle sivulle

Jätä kommentti:

Arkisto

Powered by mod LCA

Tilaa lounaslista sähköpostiisi

Kirjoita sählöpostiosoitteesi alla olevaan kenttään ja tilaa viikottainen lounaslistamme suoraan sähköpostiisi!