Lämpimät terveiset Kauraleiväntieltä!

Marraskuun teemana blogissamme on Kotileipomo Siiskosen 50-vuotisjuhlavuosi. Seuraava Riitta Siiskosen kirjoitus julkaistiin jo keväällä sanomalehti Länsi-Savon juhlaliitteessä, mutta tässä vielä Riitan terveiset blogin lukijoille.

”Eipä tiennyt Sirkka-mummo, mihin ryhtyi, kun ensimmäiset leivät paistoi. Kotileipomo Siiskosen tie alkoi yhden ihmisen yrityksenä, ja vaikka olemme vuosien varrella uudistuneet, tulemme aina olemaan sielultamme pieni yritys.

Monta yötä on valvottu, että tähän on päästy. Leipomotyöhön mahtuu niin hyviä kuin huonompiakin hetkiä: joskus pullat pääsevät palamaan, mutta kaikesta on selvitty kokemusta rikkaampana.

Meille kaikille tulee joskus aika uudistua, ja niin kävi myös vanhalle leipomolle. Nyt meillä on uudet, toimivammat tilat, ja pystymme vastaamaan myös isompiin tarpeisiin. Siitä huolimatta teemme joustavasti myös pieniä eriä.

Paljon on vuosia takana, mutta eteenpäin on katsottava ja uusia leipiä maisteltava. Tämän hetken haasteita ovat uusiin trendeihin vastaaminen, kilpailu tuontileivän kanssa ja ammattitaitoisen sekä motivoituneen työvoiman saanti.

Onneksi minulla on pojat mukana jakamassa vastuuta leipomoyrityksessä ja osaava henkilökunta tukena arjen haasteissa. Kiitos siitä heille! Haluan lähettää myös erityiset kiitokset uskollisille, eteläsavolaisille asiakkaillemme, kesäasukkaille ja ohikulkijoille, jotka ovat löytäneet tiensä leipomolle. Toivon, että yhteys säilyy jatkossakin.”

Riitta Siiskonen

Toimitusjohtaja

« takaisin edelliselle sivulle

Jätä kommentti:

Arkisto

Powered by mod LCA