”Viisikymppisellä on kokemusta ja taitoa”

Lokakuun alusta alkaneessa Facebook-kampanjassa kysymme, mitkä ovat parhaita asioita viisikymppisyydessä ja pätevätkö samat asiat sekä ihmiseen että leipomoon. Vastauksissa kuuluu aito elämänkokemus – viisikymppisyys on aika hyvä juttu!

Sirpa, 56: “Paranee vaan vanhetessaan, kun kokemus on pitkällä elämäntaipaleella karsinut turhat virheet ja erheet pois. Nautinto luomusta ja aidosta mausta. Onnea ja iloa kanssakulkijoille tai harvoille valituille suussa sulavista herkuista. Ja tulevat vuodet vain parantavat laatua:).”

Eeva, 28: “Kokemus näkyy ja varsinkin maistuu! 50-vuotiaan parasta antia ovat kauraleipä ja isot rukiiset riisipiirakat. Ne tarttuvat myymälästä mukaan mökkimatkalla mennen tullen… :)”

Outi, 47: “Viiskymppinen jo tietää, mitä tahtoo. Ja jos ei tiedäkään, niin osaa olla kuin tietäisi, eikä hötkyile. :)”

Ossi, 76: “Oppinut, miten tehdään hyvää ja muutenkin kokemusta paljon.” Sami, 34 “Kokemus ja taito tehdä maistuvaa.”

Maarit, 57: “On kertynyt paljon kokemusta ja rohkeutta. Uskaltaa tehdä toisin kuin muut. Arvostaa silti perinteitä, vaikka on avoin myös uusille tekniikoille ja välineille.
 50 vuotta hyvää leipää on paitsi pitänyt hengissä myös jatkuvasti suun vehnäsellä! Kotileipomo Siiskonen kuuluu jokaiseen päivään.”

Mervi, 30, Marko, 31, Niina, 28, Minna, 29, Paula, 53, Markku, 55, Marie, 28 ja Petri, 28, ovat osallistuneet kilpailuun joukolla ja ovat kaikki sitä mieltä, että samat hyvät piirteet viisikymppisyydessä pätevät niin ihmiseen kuin leipomoonkin.

Mari, 35: “Elämää 50 vuoden ajan nähnyt on ahkera, rohkea, turvallinen ja rehellinen. Sopii moneen viisikymppiseen ihmiseen, mutta yhtä hyvin myös Siiskosen leipomoon!”

Kirsti, 64: “Parhaita puolia on, että on kokemusta ja taitoa eikä hätkähdä pieniä asioita.”

« takaisin edelliselle sivulle

Jätä kommentti:

Arkisto

Powered by mod LCA