“Ikä ei ole tehnyt tepposiaan, vaan herkut maistuvat suussa sulavilta kuten aina”

Facebook-kampanjalla saatuja viisikymppisyyden parhaita asioita riittää jaettavaksi vielä joulukuunkin puolelle. Vaikuttaa selvästikin siltä, että hyviä puolia on paljon – niin ihmisissä kuin leipomossakin.

Riitta, 60

“50-vuotiaalla Siiskosen leipomolla on hyviä puolia varmasti vaikka kuinka paljon, mutta minulle tärkeimpiä ovat ensinnäkin maistuvat ja uunituoreet tuotteet: kauraleipä, ruisryhtileipä ja ruiskuoripiirakat (munavoilla). Ja toiseksi leipomon sijainti on aivan loistava, juuri sopivasti mökkitien varrella. Täältä 400 kilometrin päästä kun matkaa taittaa, on tosi ihanaa poiketa hakemaan herkulliset syömiset mökille. Siiskosen leipomo on mökillä ollessamme meille myös ihan aito "lähikauppa". Seuraavaksi lähimpään tulee matkaa 20 km enemmän. Kiitokset hyvästä tuotevalikoimasta ja erityiskiitos hyvästä ja aina ystävällisestä palvelusta!”

Inkeri, 59

“Elämänkokemus, laaja-alainen näkemys asioista.
Harkintakyky. Elämästä ja hetkestä nauttiminen.”

Leena, 72

“Maailman parasta kauraleipää. Hyvä sijainti ruokailua ajatellen mökkimatkalla Turku– Polvijärvi, myös leipätuotteet voi hankkia mukaan. Murrosikäisten suursyömäripoikien (3 kpl) silmät levisivät, kun näkivät kääretorttujen päitä isoissa pusseissa. Herkkua. Muutenkin laaja valikoima tuoretta hyvää leipää.”

Ilpo, 40

“Ikä ei ole tehnyt tepposiaan, vaan herkut maistuvat suussa sulavilta kuten aina!”

Mairit, 52

“Ollessani pikkutyttö, alle kouluikäinen, jonotimme Liisa-mummon kanssa Siiskosen kauraleipää kauppahallin jonossa. Jonossa piti olla heti aamulla aikaisin ja jono oli pitkä. Nyt kun asun muualla, aina Mikkeliin tullessamme on pakko ostaa reilusti kauraleipää. Ja jos meille tulee sieltä vieraita, yleensä tuliainen on kauraleipä. Kaksi viikkoa sitten kävin tyttäreni kanssa Mikkelissä, ja nyt on jouluksi ihanat kaura- ja ruisleivät, tietysti Siiskosen. Kaikki neljä lastani, jotka ovat jo aikuisia, himoitsevat myös leipiänne. Välillä Vantaan Jumbon Prismasta saimme sitä, mutta ei enää.”

Päivi, 61

“Perinteet, pehmeämpi suhtautuminen elämän kolhuihin, elämän viisaus.”

Niina, 44

“Upea valikoima ihania, suussa sulavia herkkuja, niin imelissä kuin suolaisissakin tuotteissa. Valttina leipomotuotteiden tuoreus, maku ja laatu.
 Ei voi enää sanoa: "on yksi ylitse muiden", sillä ihania, omia suosikkejani on monta… RyhtiRuis, Grillipatonki, Rinkelisämpylät, Isot riisipiirakat, Joulutortut, Omenaviipalepulla… ja monia muita ;).
 Ehkä teillä onnistuu paremmin tuo "uuden luominen" kuin 50-vuotiaalta ihmiseltä :).
 Vuosia sitten oma hääkakkuni oli Teidän tuote, ja hyvää oli, vaikka ero puolisostani tulikin vuosien päästä.
 Onnea Teille, jatkakaa samaan malliin ja tietysti kehittäkää uusia tuotteita meidän kuluttajien yllätykseksi.”

« takaisin edelliselle sivulle

Jätä kommentti:

Arkisto

Powered by mod LCA