Näin Siiskosella valmistaudutaan jouluun

Joulu on jo ovella, mutta Siiskosen leipomolla siihen on valmistauduttu jo parin kuukauden ajan. Valmistuu torttuja, pipareita, kakkua ja leipää – kotileipomomaisella lämmöllä paistettuna.

Siiskosen kotileipomolla jouluun valmistautuminen aloitetaan marraskuun alussa. Silloin on aika tarkistaa, että kaikki joulun ajan leivonnaisiin tarvittavat hillot, mausteet ja muut tarvikkeet tulee hankittua.

Tänä vuonna Siiskosen joulutuotteiden valikoimaan kuuluu mm. tähtitorttuja, laukkutorttuja, kermatorttuja, joululeipää ja pipareita perinteisellä reseptillä. Niille, jotka haluavat saada kotiinsa vastapaistetun joulutortun tuoksun, on torttuja myynnissä myös raakapakasteina. Uutuutena konditoriapuolella Siiskonen tarjoaa kanelilla maustettua hyydykekakkua.

– Parhaiten joululeivonnaisia saa meiltä leipomolta ja kauppahallista, mutta myös melkein kaikista Etelä-Savon alueen kaupoista, kertoo Anttu Rautio Siiskoselta.

Kotileipomon edut tulevat esille myös näin joulun aikaan. Herkulliseen makuun voi tietysti luottaa, mutta leivonnaiset ovat myös helposti saatavilla.

– Meiltä saa tilaamalla joululeivonnaiset jopa seuraavaksi päiväksi, ja ne ovat varmasti tuoreita, Anttu sanoo.

Entä miten muuten joulu näkyy Siiskosen leipomolla?

– Mistelin oksiahan meillä on joka puolella, että voimme suudella toisiamme”, heittää Anttu leipomoalan leppoisalla huumorilla.

Hyvää ja Maistuvaa Joulua kaikille asiakkaillemme!

« takaisin edelliselle sivulle

Jätä kommentti:

Arkisto

Powered by mod LCA