Ystävänpäivänä herkutellaan

Ystävänpäivä on Suomessa vielä melko tuore juhlapäivä, sillä sitä on vietetty täällä vasta 1980-luvun lopulta lähtien. Se on kuitenkin nopeasti löytänyt paikkansa suomalaistenkin sydämissä. Amerikassa, mistä ystävänpäivä vietto Suomeen rantautui, päivää vietetään romantiikan merkeissä, mutta meillä se on myös ystävien muistamisen päivä.

Herkkusuille ystävänpäivä antaa mainion mahdollisuuden pistää suut makeaksi. Yhteinen herkutteluhetki ystävän kanssa on paljon mieleenpainuvampi kuin postikortti tai tekstiviesti – ja siitä saavat nauttia molemmat osapuolet tasapuolisesti. Elämässä ei ole koskaan liikaa tilaisuuksia herkutella hyvässä seurassa!

Ystävänpäivän leivonnaisissa yhdistyy kaunis ulkonäkö ja makeat maut. Siiskosen valikoimista löytyy kaksi täsmätuotetta ystävänpäivän juhlistamiseen: mehevä, sydämenmuotoinen ystävänpäivämunkki vaniljakreemitäytteellä...

DSCN7114

... ja ihana, vaaleanpunasävyinen ystävänpäiväleivos.

Jos et osaa päättää, kumman otat, meillä on ratkaisu: syö toinen ystävän kanssa kahvikupillisen ääressä paikan päällä myymälässämme, ja vie toista sorttia kotiinviemisiksi oman kullan kanssa jaettavaksi. Ystävänpäivä on kuitenkin vain kerran vuodessa.

Hyvää Ystävänpäivää! Ota ystäväsi mukaan ja tule munkkikahville Punaisen piipun kievariin tai Kauppahallin myymälään.

« takaisin edelliselle sivulle

Jätä kommentti:

Arkisto

Powered by mod LCA