Punaisen piipun kievari lunasti lupauksensa

Kauan suunniteltu vierailu

Alkuperäisenä savolaisena Siiskosen leivät ovat olleet minulle tuttuja jo kauan. Viime vuoden aikana tutustuin Siiskoseen tarkemmin työn merkeissä, kun pääsimme tekemään yhteistyötä markkinoinnin parissa. Minulle selvisi mm. se, että Siiskosella tehdään paljon muutakin kuin leipää, ja erityisesti lukuisat Facebook-kampanjan kautta kertyneet, aidon ylistävät asiakaskommentit jäivät elävinä mieleeni.

Sivistyksessäni oli kuitenkin vielä paha aukko – en ollut koskaan käynyt paikan päällä Siiskosen myymälässä. Viime kuussa sain asian vihdoin korjattua, kun ajelin Jyväskylästä vanhoille kotiseuduille Savoon ja pistäydyin matkan varrella syömään Punaisen piipun kievariin.

Lauantai 14.2. klo 11:30

Ensimmäinen huomioni oli, että moni muukin oli halunnut tänään tulla Siiskosen valmiiseen pöytään. Porukkaa oli todella paljon, sekä syömässä että ostamassa kotiinviemisiä. Palvelu tiskillä kuitenkin rullasi sujuvasti eteenpäin ja sain pian täyttää lautaseni monipuolisilla salaateilla, pääruuilla ja jälkiruokakakuilla.

Seuraavaksi siirryin täyden mahani kanssa valitsemaan, mitä ostaisin kotiin ja kylille vietäväksi. Valikoimaa oli niin reilusti sekä leivissä että makeissa leivonnaisissa, että valinnan vaikeus iski moneen kertaan. Ystävänpäivän kunniaksi päädyin vaaleanpunaisiin munkkeihin, joita lähti mukaan iso rasiallinen.

Onneksi älysin vielä lopuksi vilkaista oikealle ovensuussa. Sieltä löytyi iso korillinen eilisiä leipiä, joita sai valita kokonaisen muovikassillisen kuudella eurolla! Oli kauraleipää, rinkelisämpylöitä, patonkeja, Ciabattaa ja paljon muuta. Edullinen leipäpussi oli piste i:n päälle hyvän mielen ensivierailulle.

Suosittelen!

Tutustu Punaisen piipun kievarin lounaslistaan osoitteessa http://www.kauraleipa.fi/punaisen-piipun-kievari.

« takaisin edelliselle sivulle

Jätä kommentti:

Arkisto

Powered by mod LCA