block-1-bg

Leipää, pikkusuolaisia ja makeita herkkuja jo kolmessa polvessa

Kotileipomo Siiskonen on toimittanut leipää ja leipomoherkkuja Savoon jo viiden vuosikymmenen ajan. Meidät tunnetaan laadukkaista, tuoreista ja ennen kaikkea maukkaista leipomuksista.

siiskonen-leivatLeivät

Legendaarinen kauraleipämme tunnetaan jo kaukana maakunnan ulkopuolellakin. Sen lisäksi valmistamme limput, sekaleivat, sämpylät ja patongit. Erityisesti artesaanileipämme ovat saaneet ihastuneen vastaanoton asiakkaidemme aamiaispöydissä.

Leipämme

siiskonen-pikkusuolaisetPikkusuolaiset

Siiskosen ruiskuoriset karjalanpiirakat ja lihapiirakat ovat löytäneet faninsa. Pasteijat ja muut suolaiset piirakat sopivat illanistujaisiin tai vaikka evääksi töihin. Tukevampana hiukopalana toimii lihapiirakka – makusi mukaan nakilla tai ilman.

Suolaiset leivonnaiset

siiskonen-pullatPullat

Keitetäänpäs kahvit ja pistetään suu vehnäselle! Kaipaatpa kahvitaukoosi piristäjää tai palaveripöytään tarjottavaa, kotileipomon pullat, pitkot ja viinerit saavat elämän maistumaan makealle. Näillä on helppo herkutella.

Pullat ja pitkot

siiskonen-konditoriatuotteetKonditoriatuotteet

Kun on aika juhlia, juhlapöydän kruunaa Kotileipomo Siiskosen kakku. Käytämme kakuissa ja leivoksissamme kotimaista laktoositonta kermaa ja lähitilalta tulevia marjoja. Niin pientä juhlaa ei ole, etteikö olisi paikallaan pistää suuta makeaksi.

Konditoriatuotteet